Luifels online

Het heeft even op zich moeten wachten, maar gisteren was dan toch echt het juiste moment. De zon scheen, het was heerlijk weer! Prachtig weer om foto's te maken van onze luifels.


We hebben een L-luifel en een XL-luifel. Twee prachtige grote luifels, maar onderling verschillen ze toch wel degelijk. Wat ze gemeen hebben is dat je ze erg makkelijk aan de daktent bevestigd. Bij allebei de luifels zitten twee hoge stokken, waar de voorkant van de luifel op rust. Maar wat is nu dan eigenlijk het verschil?Onze L-luifel is een grote rechthoek. De ene kant bevestig je aan de het kleine "luifeltje" van de daktent, aan de andere kant bevestig je de stokken. Deze stokken blijven staan dmv de bijgeleverde scheerlijnen en grondpennen. Door deze luifel baken je je vakantieplekje een beetje af, zorgt dus voor extra leefruimte en heb je een beetje beschutting voor de zon.Onze XL-luifel zorgt ook voor extra leefruimte aan de zijkant van de auto. Hij kan dus goed gebruikt worden als Tarp. Het verschil met de L-luifel is dat met deze luifel nog wat extra mogelijkheden zijn. Je kan namelijk ook de stokken verwijderen en het doek naar de grond spannen. Zodoende heb je wat extra privacy. Ook kan één kant wat meer naar beneden spannen (kan met beide kanten), zodat wat minder last van de wind hebt. Deze luifel is een stuk groter dan L-luifel en heeft meer mogelijkheden.


Wil je hier meer over weten? Contact opnemen mag altijd, maar wat uiteraard ook mag.... Huur een daktent met een luifel en ervaar deze avontuurlijke manier van vakantie vieren!