Daktenten klaar voor jullie vakantie

Het is inmiddels 2019! Fris begin van een nieuw jaar, het jaar dat alweer bijna 1,5 maand op weg is. Ook wij waren afgelopen weken druk met het controleren van de daktenten, en hebben wij de luifels binnen gekregen.


Wij hebben nu soorten 2 luifels. Een L-luifel en een XL-luifel. Het verschil tussen de twee zegt de naam al een beetje. De XL-luifel is gewoon een stukje groter. Je hebt net iets meer privacy en je kan hem op verschillende manieren opzetten, zodat er bijna een voortentje ontstaat. Met de nadruk op bijna, want een voortent is het uiteraard niet.


Mocht het komende periode mooi weer zijn, zullen wij foto's maken met de beide luifels zodat het verschil tussen deze twee luifels goed zichtbaar is. Helaas heeft het mooie weer tot nu toe (in ieder geval op de dagen dat wij konden fotograferen) het een beetje laten afweten. Maar mooie dagen zullen er nog genoeg komen dus... binnenkort de foto's.


Verder merken wij dat al veel mensen begonnen zijn met het plannen van hun vakantie. De eerste reserveringen voor komend seizoen stromen zo zachtjes aan binnen. Hartstikke leuk natuurlijk dat onze daktenten onderdeel mogen uitmaken van jullie vakanties. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in en benieuwd naar alle avonturen die onze daktenten beleven in aankomend seizoen!